Hoppa till huvudinnehållet

Islänning ny tränare i IFK Skövde

Publicerad:
Skaraborgsbygden
redaktion@skaraborgsbygden.se
Islänning ny tränare i IFK Skövde
Islänning ny tränare i IFK Skövde

Islänningen Jónatan Magnússon blir ny tränare i IFK Skövde. Han ersätter därmed Henrik Signells som varit tre år i IFK.

– Jag är glad över att vara enig om samarbete med Skövde. Jag ser det som en mycket spännande möjlighet eftersom den svenska handbollsligan är bra och lite annorlunda än den isländska som jag jobbat med de senaste åren, säger 42-åringen, till IFK Skövdes webbsida.

Artikeltaggar

HandbollSkövde kommun

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.