Hoppa till huvudinnehållet

168 kvadratmeter stort hus i Tidaholm sålt för 1 900 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten Ågården 1:6 i Tidaholm är nu klar.

Nya ägare är Peter Daniel Hammarstedt, 34, och Ida Ester Evelina Gustafsson, 33, boende på Hörnviksgatan i Tidaholm och säljare är Olli Antero Pirttilä och Mimmi Birgitta Marie-Louise Pirttilä. Huset byggdes 1937 och har en boyta på 168 kvadratmeter samt en tomt på 3 481 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i oktober 2023 och priset blev 1 900 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerTidaholmTidaholm kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.