Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till lantbruksfastighet för 2 400 000 kronor i Falköping

Publicerad:

Försäljningen av lantbruksfastigheten på Göteve Rosenskog 3 i Falköping är nu klar.

Nya ägare blir Nils Tobias E:Son Astonius, 39, och Emma Isabella Ebbesson, 35, boende på Göteve Rosenskog i Falköping som köper fastigheten av Jenny Ann-Catrin och Bo Lars-Erik Andersson. Husets byggår är 1926 och det har en boyta på 200 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i oktober 2023 och priset blev 2 400 000 kronor.

Fastigheten omfattar också en ekonomibyggnad på 655 kvadratmeter, 2 hektar åkermark, 3 hektar skogsmark och 2 hektar betesmark.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFalköpingFalköpings kommunFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.