Hoppa till huvudinnehållet

Återkallar Leverpastej

Publicerad:
Coop återkallar sin leverpastej med gurka.
Coop återkallar sin leverpastej med gurka.

Coop återkallar Coop bredbar leverpastej med gurka, då det föreligger en hälsorisk att äta pastejen.

Återkallelsen gäller Coop leverpastej med gurka, 200 gram, med bäst före-datum 2023-12-22, förpackad 2023-10-23.

Vid återkallelsen stoppas produkten i kassan och är inte möjlig att köpa. Kunder som har köpt vara med aktuellt bäst före-datum uppmanas att ta med sig vara alternativt kvitto till butik för att få pengarna tillbaka.

Artikeltaggar

ButikerCoopHandel

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.