Hoppa till huvudinnehållet

Lantbruksfastighet i Falköping får nya ägare – prislappen: 2 295 000 kronor

Publicerad:

Fastigheten på Göteve Sörgården 1 i Falköping har fått nya ägare.

Köpare är Niklas Bertil Martin Ahl, 50, och Linda Maria Ahl, 49, boende på Göteve Solhem i Falköping och säljare är Tony Robert och Anna Ulrika Hellberg. Köpet blev klart i oktober 2023 och priset blev 2 295 000 kronor. På tomten står en villa med byggår 1982 och en boyta på 122 kvadratmeter samt ett hus på 115 kvadratmeter.

I fastigheten ingår en ekonomibyggnad på 407 kvadratmeter, 5 hektar skogsmark, 7 hektar åkermark och 1 hektar betesmark.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFalköpingFalköpings kommunFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.