Hoppa till huvudinnehållet

Ny ägare till gård i Vättak – pris: 15 800 000 kronor

Publicerad:

Nils Ingemar Johansson, 69 år, boende på Ottravad Ingabo i Tidaholm är ny ägare till lantbruksfastigheten Bastebergsholmen 1:2 i Vättak.

Gården innehåller ett hus med en boyta på 182 kvadratmeter, en skog på 73 hektar och 18 hektar åkermark. Även en ekonomibyggnad på 557 kvadratmeter står på fastigheten. Säljare är Gunvor Maria Johansson. Ägarbytet gjordes i november 2023 och priset blev 15 800 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerTidaholmTidaholm kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.