Hoppa till huvudinnehållet

88 kvadratmeter stort hus i Falköping sålt för 790 000 kronor

Publicerad:
Satellitbild från Google
Foto: Google

Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Mårby Mossaryd i Falköping av Ingvor Eva Margareta Liströms dödsbo.

Ny ägare är Kent Morgan Engkvist, 26 år, boende på Stora Bjurum i Falköping. Priset blev 790 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2023. Huset byggdes 1930 och har en boyta på 88 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFalköpingFalköpings kommunFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.