Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till gård i Tidaholm – pris: 895 000 kronor

Publicerad:
Satellitbild från Google
Foto: Google

Nu är det klart vem som köpt lantbruksfastigheten Otterstorp 2:8 i Tidaholm av Anders Lennart Loft.

Nya ägare är Alf Jesper och Martin Jonas Johansson, 43 och 48 år. Priset blev 895 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i november 2023. På gården finns ett hus med boyta på 58 kvadratmeter, 2 hektar betesmark, skogsmarker på 2 hektar och 1 hektar åkermarker. Även en ekonomibyggnad på 168 kvadratmeter står på fastigheten.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerTidaholmTidaholm kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.