Hoppa till huvudinnehållet

Stuga i Tidaholm får 60-åring ny ägare – prislappen: 610 000 kronor

Publicerad:
Satellitbild från Google
Foto: Google

Fastigheten Stora Gälleberg 1:36 i Tidaholm har fått en ny ägare.

Köpare är Anne-Marie Birgitta Kristina Sköld, 60, från Bankeryd och säljare är Annika Lillemor Elisabeth Bengtzon och Hans David Jakobsson. Köpet blev klart i november 2023 och priset blev 610 000 kronor. Huset byggdes 1926 och har en boyta på 43 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerTidaholmTidaholm kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.