Hoppa till huvudinnehållet

Diggiloo kommer till Karlsborg 2024

Publicerad:
Reporter Skaraborgsbygden
Skaraborgsbygden
redaktion@skaraborgsbygden.se
Här är gänget som drar ut på turné nästa år, och som stannar till i Karlsborg.
Här är gänget som drar ut på turné nästa år, och som stannar till i Karlsborg.

Nu är det klart att Diggiloo kommer till Skaraborg nästa år. I början av augusti stannar gänget till vid Göta Kanal och Karlsborg.

Artisterna som är med är Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi.

– Nu laddar vi för att åka ut på vägarna och vi tar med oss vår Diggiloo-soffa, själva symbolen för vår gemenskap. Alla på scenen samtidigt, alla backar upp varandra, alla tar plats i soffan och lämnar spotlighten vidare. Diggiloo har alltid byggt på att landets hetaste artister visar sin mest generösa sida. Mot varandra och mot alla hundratusentals underbara människor som väljer att tillbringa sina sommarkvällar med oss, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Biljetterna släpps den 7 december. Till Karlsborg kommer Diggiloo den 4 augusti.

Artikeltaggar

Anders BaggeAnn WestinArtisterCimberly WanyonyiDiggilooElisa LindströmJessica AnderssonKarlsborgKomikerKändisarNöje/KulturSkaraborgSkådespelareTurné

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.