Hoppa till huvudinnehållet

32-åring ny ägare till äldre villa i Skövde – prislappen: 1 450 000 kronor

Publicerad:
Satellitbild från Google
Foto: Google

Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Forsby Svanängen i Skövde av Kicki Anna Christina Elisabeth Lamberg och Anders Mikael Kastor.

Ny ägare är Aron Sakarias Andersson, 32 år, boende på Forsby Svanängen i Skövde. Priset blev 1 450 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2023. Husets byggår är 1920 och det har en boyta på 125 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSkövdeSkövde kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.