Hoppa till huvudinnehållet

Befängt att stänga akuten på Lidköpings sjukhus

Publicerad:
Reporter Skaraborgsbygden
Skaraborgsbygden
redaktion@skaraborgsbygden.se
Lidköpings sjukhus. Foto: Västra Götalandsregionen
Lidköpings sjukhus. Foto: Västra Götalandsregionen Foto: Stefan Svensson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag fick rösträtt 1967 jag har sedan dess deltagit i samtliga val. Det har sagts att vi väljer ombud för Sveriges folk. Men inte verkar dom vara mycket till ombud precis. Har dom väl blivit valda så slutar dom besluta det som folket önskar.

Vi ser det befängda att stänga akuten på Lidköpings sjukhus. Är det något som folket önskar, Nej. Är det något som personalen önskar, Nej. Var är då demokratin? Avskaffad och obefintlig. Är det då någon idé att överhuvudtaget rösta i framtiden, nej. De valda ombuden gör ju som dom själva vill.

Att socepolitiker som ska vara ett arbetarparti går helt emot folkets önskan är ju en skam. Hoppas att vi får en mer folklig styrning i Landstinget i nästa val som kan besluta om att återöppna vår akut igen. Men det blir utan min röst.

Varabo

Artikeltaggar

BeslutLidköpings sjukhusRösträttSamhälleVal