Hoppa till huvudinnehållet

Gård i Nossebro tas över av ny ägare

Publicerad:
Satellitbild från Google
Foto: Google

Erik Carl Stefan Sundell, 40, från Sollebrunn är ny ägare till lantbruksfastigheten på Fåglum Godegården 601 i Nossebro.

Gården innehåller två byggnader med total boyta på 185 kvadratmeter, 1 hektar betesmarker, åkermarker på 9 hektar och skogsmarker på 7 hektar. Även en ekonomibyggnad på 351 kvadratmeter står på fastigheten. Säljare är Nina Lisbeth och Ralph Michael Engvall. Ägarbytet gjordes i november 2023 och priset blev 4 450 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenEssunga kommunFastighetsaffärerNossebroVästra Götalands län

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.