Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till fastigheten på Stenum Lilla Högetomt 1 i Skara – 2 250 000 kronor blev priset

Publicerad:
Satellitbild från Google
Foto: Google

Försäljningen av huset på adressen Stenum Lilla Högetomt 1 i Skara är nu klar.

Nya ägare blir Erik Jerry Svensson, 35, och Matilda Anna Madeleine Frost, 34, boende på Stenum Lilla Högetomt i Skara som köper fastigheten av Elin Maria Josefina Johansson. Huset har en boyta på 118 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i november 2023 och priset blev 2 250 000 kronor.

Så sent som för tre månader sedan såldes en gård knappt en kilometer därifrån, på Stenum Bredäng 1. Där blev priset för en 17 hektar stor gård 3 130 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSkaraSkara kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.