Hoppa till huvudinnehållet

Magnus Kindbom ny chef för LRF Skogsägarna

Publicerad:
Magnus Kindbom ny chef för LRF Skogsägarna
Magnus Kindbom ny chef för LRF Skogsägarna

Magnus Kindbom blir chef för LRF Skogsägarna. Han är uppvuxen i Häggum utanför Skövde.

Är nu bosatt i Västerås och har varit statssekreterare på Landsbygdsdepartementet åren 2010-2014.

LRF Skogsägarna är en avdelning inom LRF och samlar branschfrågor för LRF och de fyra skogsägarföreningarna Södra, Mellanskog, Norrskog och Norra Skogsägarna. Magnus Kindbom tillträder befattningen den 1 januari 2016.

- Det är hedrande och ska bli väldigt roligt att få förtroendet att leda LRF Skogsägarna. Skogsfrågorna har en nyckelroll i ett framtida biobaserat samhälle, vilket gör arbetet både viktigt och intressant, säger Magnus Kindbom.

Artikeltaggar

Skövde kommun

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.