Hoppa till huvudinnehållet

Bryngelsson lämnar Villa

Publicerad:
Jesper Bryngelsson i Villa-tröjan. Foto: Fredrik Andersson/arkiv
Jesper Bryngelsson i Villa-tröjan. Foto: Fredrik Andersson/arkiv

Jesper Bryngelsson lämnar Villa Lidköping - mitt i säsongen. Han kommer att spela för moderklubben Nitro Nora BS.

Jesper Bryngelson har tillhört Villa Lidköping i över åtta säsonger. Den här säsongen har det dock blivit ganska lite speltid för 38-åringen.

– Det finns mycket härliga minnen och jag är verkligen glad att jag fått göra den här resan. Villa Lidköping kommer alltid att vara klubben i mitt hjärta och jag har många i föreningen, spelare och inte minst publik att tacka, säger Jesper till Villas webbsida.

Artikeltaggar

Bandy

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.