Hoppa till huvudinnehållet

Nya Nossebrobadet kostade 35 miljoner

Publicerad:
Nya Nossebrobadet kostade 35 miljoner
Nya Nossebrobadet kostade 35 miljoner

Totalkostnaden för Nossebrobadet i Essunga kommun är nu klart. Om- och tillbyggnaden av badet landar på drygt 35 miljoner kronor.

När Essunga kommunfullmäktige i november 2015 godkände om- och tillbyggnaden av Nossebrobadet sattes en budgetram på 31 miljoner kronor. Kommunstyrelsen har nu fått slutnotan, som stannar på 35,6 miljoner kronor.

Badet drivs på entreprenad av JV friskvård. Entreprenaden sträcker sig till år 2020.

Artikeltaggar

Essunga kommun

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.