Hoppa till huvudinnehållet

Timmy Hansen världsmästare i rallycross

Publicerad:

Timmy Hansen från Götene kan numera titulera sig som världsmästare i rallycross. Han säkrade VM-titeln i helgens sista deltävling i Sydafrika.

– Vilken säsong det har varit, och att jag fick avsluta den som världsmästare... jag vet inte hur jag ska känna. Det känns fantastiskt, det här är allt jag har önskat. Jag har drömt om det här sedan jag var liten, säger Hansen till TV10.

Timmy Hansens yngre bror Kevin, 21, slutade trea i årets mästerskap.

Artikeltaggar

Götene kommunMotorsport

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.