Hoppa till huvudinnehållet

Västerbybadet öppnar på nytt

Publicerad:
Västerbybadet i Götene har länge varit i behov av renovering. Foto: Fredrik Andersson
Västerbybadet i Götene har länge varit i behov av renovering. Foto: Fredrik Andersson

Västerbybadet i Götene har varit stängt sedan i våras på grund av pandemin. Vecka 34 öppnar badet igen, enligt Nya Lidköpings-Tidningen.

Öppnandet sker dock med restriktioner.

– Antalet besökare kommer att vara max 30 personer. Vi har låst vartannat skåp så att man per automatik ska hålla avstånd. Vi har också flyttat isär borden i caféet, säger simhallschefen Monica Staudinger till NLT.

Artikeltaggar

Götene kommun

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.