Hoppa till huvudinnehållet

Ser en ökad risk för biltrafik

Publicerad:
STÄNGT. Under den kommande helgen kommer delar av Lidköping att stängas av för motortrafik. Foto: Lidköpings kommun.
STÄNGT. Under den kommande helgen kommer delar av Lidköping att stängas av för motortrafik. Foto: Lidköpings kommun.

Avstängningar för motortrafik i Lidköping under kommande helg.

Under helgen som kommer ser polisen en ökad risk för biltrafik och eventuell spontancruising. På grund av detta förbereder kommunen genom att stänga av för motortrafik på torget och området runt Ågårdens Vårdcentrum mellan 18.00 – 06.00 lördag till söndag.

Arenaparkeringen förbereds för avstängning om så skulle krävas.

Artikeltaggar

Lidköpings kommun

Så här jobbar SKB med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.